#конференції
Як UGLA ERP/CRM вражала на Web Summit 2023 у Лісабоні 23.11.2023 16:17

В теплому Лісабоні на Web Summit 2023, наша UGLA ERP/CRM вразила  відвідувачів своїми рішеннями та потенціалом. Цього року столиця Португалії прийняла:

— 70 236 учасників з 153 країн світу;

— 43% учасників — жінки, 38% спікерів — жінки;

— 2608 стартапів;

— 906 інвесторів;

— понад 2100 ЗМІ.

Наша команда представила інноваційне рішення UGLA ERP/CRM, яке  полегшує управління бізнес-процесами, підвищує продуктивність та конкурентоспроможність підприємства. Ми також презентували ринку український інструмент для інвесторів, що забезпечує ефективний контроль над рухом інвестицій по всьому світу.

Участь у Web Summit — це значущий крок для нас. Ми не лише зустрілися з інвесторами, які готові використовувати в роботі наш інструмент, партнерами та клієнтами, з якими вже укладено ряд домовленостей, але й отримали позитивні відгуки від учасників, які дали нам впевненість, що ми йдемо в правильному напрямку.

“Ви зробили революційну роботу! UGLA – це інновація, на яку я чекала”, – сказала нам українка, яка вже 10 років розвиває свій бренд одягу в Лондоні.

“Скільки людей працює над розробкою UGLA ERP/CRM?” – запитала нас Елізабет, представниця Британського уряду. Ми відповіли, що 15, і вона щиро здивувалась нашим досягненням за такий короткий проміжок часу та з такою невеликою командою.

Після успішної участі на Web Summit, ми плануємо вдосконалювати UGLA ERP/CRM, активно працювати над рішеннями для нових галузей та виходити на нові ринки.

Ми горді тим, що були частиною Web Summit 2023 та мали можливість представити свої рішення, і з нетерпінням чекаємо на нові можливості та виклики, які принесе майбутнє. Дякуємо всім, хто підтримав нас на цьому заході. Ми готові до великих досягнень!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Будь ласка, заповніть форму

Покращіть управління своїм бізнесом з UGLA ERP.

Захист персональних даних*

* Обов’язкове поле
Поширити:
Останні новини
#конференції
UGLA ERP на ресторанній конференції PRORESTO’24 17.04.2024 13:37 Чому кухарі люблять нас, а власники ресторанів дивуються, що не знали про нас раніше.
#нагороди
UGLA ERP & INCREDIBLE TECH 17.04.2024 11:16 UGLA ERP приєдналась до престижного каталогу українських ІТ-продуктів та компаній — INCREDIBLE TECH.
#партнерства
Ліцензійний договір з Defence Alliance of Ukraine 08.04.2024 14:08 Спільна ініціатива націлена на досягнення глобальних цілей у сфері оборонної промисловості
Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах! Тут ви зможете слідкувати за оновленнями програми, новинами компанії та ринку програмного забезпечення.
linkedin phone mark white email white logo white planet icon search icon phone icon Logo