Сучасна 
українська ERP

Комплексне програмне рішення, що об’єднало всі бізнес-процеси для управління підприємством. Запит
UGLA ERP – на крок попереду Гнучкий, безпечний інструмент для управління компанією, доступний з будь-якої точки світу без додаткового обладнання
Огляд 360°
Вся компанія — під вашим контролем!
Стратегічне планування
Комунікації між всіма підрозділами
Логістика, склад, товари
Маркетинг, продажі
Ціноутворення, фінанси
Кол-центр
Кадри, управління HR
Безпека
100% надійність збереження даних
Підтримка 24/7
Постійне вдосконалення та оновлення
Неможливість зовнішнього втручання
Неможливість втрати даних
Зберігання даних на хмарних серверах
Простота та зручність
Гнучкий та зрозумілий функціонал
Доступ з будь-якої точки світу
Функціонал ERP та CRM в одній системі
Зручний інтуїтивно зрозумілий інтерфейс
PWA для Android OS та IOS
Індивідуальна кастомізація для будь-яких галузей
Широке впровадження технологій AI (штучного інтелекту)
Відображення основних показників компанії KPI в одному вікні
Управляйте бізнесом легко!
Переваги UGLA ERP Ми створили кращу версію управління бізнес-процесами, UGLA — потужнe і гнучкe рішення, просте у використанні
Комунікації Завдяки взаємоінтеграції модулів ERP та CRM налагоджена ефективна комунікація з усіма підрозділами компанії.
Аналітика та звіти Можливість отримання будь-яких показників діяльності компанії. Зручні та індивідуально налаштовані звіти.
Підтримка 24/7 Ефективна підтримка та технічне консультування. Ми з вами на одній хвилі та розмовляємо вашою мовою!
Кастомізація Інтуітивне використання, вибір часового поясу, можливість налаштувати будь-яку тему та створити корпоративну.
Інтеграції UGLA допомагає вам збирати, уніфікувати 
та пов'язувати всю інформацію про ваш бізнес
Всі інтеграції
Партнери про нас Бізнес, який вже використовує UGLA ERP
МАРІАННА САВІНКОВА Head of Sales and Marketing
Я будую відділи продажу та керую лідогенерацією. Щоб відбудувати бізнес-процеси та систематизувати роботу відділу, критично важливим інструментом для мене
ОЛЕКСАНДРА ОСТРОЖНА HR Manager
Відчувається, що UGLA створена людиною, яка «прожила» досвід планування та стратегії розвитку, що формувала звітність на підставі об'ємних даних
ОЛЬГА МЕЛЬНИК Project Manager
Я займаюсь автоматизацією бізнес-процесів у компаніях і за родом своєї діяльності часто стикаюсь з неможливістю поєднати кілька ПЗ для отримання результату.
МАРІАННА САВІНКОВА Head of Sales and Marketing
Я будую відділи продажу та керую лідогенерацією. Щоб відбудувати бізнес-процеси та систематизувати роботу відділу, критично важливим інструментом для мене
Блог Що нового в UGLA ERP?
Перегляд статей
#можливості ERP
Матеріал для Дія. Бізнес 22.03.2024 17:18 Як за допомогою ERP-систем можна оптимізувати бізнес-процеси ресторанного бізнесу?
#UGLA у ЗМІ
Коментарі для Forbes.ua 01.03.2024 12:11 Прощання з монополістом. Сотні тисяч українських компаній застрягли в російській системі 1С.
#можливості ERP
Метеріал для Speka.media 28.02.2024 14:28 Закінчення ери російських софтів: як українські компанії замінюють Bitrix24, 1C та інші на вітчизняні альтернативи.
FAQ
Що таке ERP?
ERP (Enterprise Resource Planning) - це інтегрована система управління ресурсами підприємства, яка об'єднує різні функції та ділові процеси в єдиний інформаційний потік.
Яка різниця між ERP та CRM?
CRM (Customer Relationship Management) і ERP використовуються для різних цілей. CRM зосереджений на взаємодії з клієнтами та управлінні відносинами з ними, тоді як ERP охоплює всі аспекти управління ресурсами підприємства, включаючи фінанси, виробництво, логістику та інші області.
Які переваги використання ERP для бізнесу?
ERP сприяє оптимізації процесів, підвищенню ефективності, зменшенню витрат та покращенню управління ресурсами, що призводить до підвищення прибутковості.
Чи можна використовувати ERP для малого бізнесу?
Жодне підприємство не є надто малим для рішення ERP – те, що ви невеликий магазин або кафе, не означає, що ви не можете працювати як бізнес масштабу корпорації – і скористатися перевагами інтелектуальних бізнес-рішень, таких як ERP, для оптимізації бізнес-процесів.
Які перешкоди можуть виникнути при впровадженні ERP?
Деякі звичайні проблеми включають опір з боку персоналу, несправності під час впровадження та неадекватне планування проекту. Важливо мати чіткий план та здійснювати етапне впровадження.
Які можливості для масштабування надає ERP?
ERP надає різноманітні можливості для масштабування, що дозволяє підприємствам ефективно розвиватися та впоратися з зростанням обсягів бізнесу.
Спробувати UGLA ERP Зв'яжіться з нами сьогодні, щоб отримати можливість спробувати наше інноваційне рішення. Запит
linkedin phone mark white email white logo white planet icon search icon phone icon Logo